Aripioare
cu garnitura de orez si ciuperci
Ingrediente
casoleta de aripioare
o cana de orez
o bucata de praz
400g ciuperci
ulei
piper,sare
o cana de orez
o bucata de praz
400g ciuperci
ulei
piper,sare
Mod de preparare - Aripioare cu garnitura de orez si ciuperci
Aripioarele le-am
taiat jumatati (ca sa se prajeasca uniform),le-am presarat cu piper,chilli,boia
dulce,oregano,cimbru,sare si le-am prajit in ulei incins.
Pentru garnitura:am calit prazul tocat marunt apoi am adaugat ciupercile felii pana s-au rumenit putin apoi am pus orezul..(eu folosesc din cel cu bobul lung si prefiert) si l-am lasat putin amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.Peste toate am pus apa,sare,piper si le-am lasat la fiert pana ce orezul a fost gata.Am servit totul cu muraturi asortate.
Pentru garnitura:am calit prazul tocat marunt apoi am adaugat ciupercile felii pana s-au rumenit putin apoi am pus orezul..(eu folosesc din cel cu bobul lung si prefiert) si l-am lasat putin amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.Peste toate am pus apa,sare,piper si le-am lasat la fiert pana ce orezul a fost gata.Am servit totul cu muraturi asortate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu