Blogul meu

Blogul meu

duminică, 27 octombrie 2013

Piftie de pasare

Piftie de pasare
Ingrediente
1.      2 pui sau 1 gaina
2.      tacamuri de la 2 gain
3.      1 ceapa
4.      Sare
5.      2-3 foi de gelatina
6.      usturoi
7.      Preparare reteta :
Carnea de pui se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Se adauga o ceapa si 2-3 catei de usturoi tocate marunt. Cand apa incepe sa fiarba se curata de spuma si se la foc mic. Dupa o ora se adauga in apa si sarea. Cand carnea incepe sa se desfaca de pe oase iar zeama a scazut, se ia de pe foc, vasul, se scoate carnea, se desprinde de pe oase si se aranjeaza in farfurii. Zeama se strecoara, se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca, apoi se introduce mujdeiul. Se dizolva gelatina in putina supa si se toarna in oala, se amesteca, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca, dupa care se toarna in farfuriile cu carne. Se pune totul s stea la rece cateva ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu