Blogul meu

Blogul meu

luni, 28 octombrie 2013

Friptura de pui


Friptura de pui
N e c e s a r e :
1.      1 piept de pui mare;
2.      6-7 căţei de usturoi sau 2 linguriţe usturoi granulat;
3.      5-6 frunze de dafin;
4.      sare;
5.      piper;
6.      ulei de floarea soarelui.
P r e p a r a r e :
Se curăţă carnea de pui de piele şi os şi se taie bucăţi mai mari. Se condimentează cu sare, piper şi, dacă nu aveţi usturoi proaspăt, cu cel granulat.
Se aşează într-o tigaie împreună cu foile de dafin. Dacă aţi optat pentru ustuoiul proaspăt la pasul anterior, puneţi şi căţeii în tigaie. Se toarnă ulei peste toate astfel încât să umple spaţiile rămase libere pe fundul tigăii. Se completează cu apă până carnea este bine acoperită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu