Ciorba de conopida cu carne de pasere
Am folosit:
·
2 morcovi
·
1 ceapa
·
2 linguri
de orez
·
1 legatura
de patrunjel
·
1/2
lingurita sare de lamaie
·
1 ou
·
1 smantana
·
sare/piper
·
Am taiat morcovii si
ceapa in mixer –fin.
·
Am pus apa sa fiarba
in oala.
·
Am pus ceapa si
morcovii la fiert. Am spalat conopida si am rupt-o in buchetele mici. Le-am pus
si pe ele la fiert.
·
Dupa 10 minute am
adaugat si orezul si sare.
·
Am fiert pana
conopida era fiarta, cam 20 de minute.
·
Am luat de pe foc,
am adaugat smantana amestecata cu oul, sarea de lamaie, patrunjelul.
·
Am servit cu paine
de casa cu coaja:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu