Blogul meu

Blogul meu

duminică, 20 octombrie 2013

Ciorba de conopida cu carne de pasere

Ciorba de conopida cu carne de pasere
Am folosit:
·         2 morcovi
·         1 ceapa
·         2 linguri de orez
·         1 legatura de patrunjel
·         1/2 lingurita sare de lamaie
·         1 ou
·         1 smantana
·         sare/piper
·         Am taiat morcovii si ceapa in mixer –fin.
·         Am pus apa sa fiarba in oala.
·         Am pus ceapa si morcovii la fiert. Am spalat conopida si am rupt-o in buchetele mici. Le-am pus si pe ele la fiert.
·         Dupa 10 minute am adaugat si orezul si sare.
·         Am fiert pana conopida era fiarta, cam 20 de minute.
·         Am luat de pe foc, am adaugat smantana amestecata cu oul, sarea de lamaie, patrunjelul.
·         Am servit cu paine de casa cu coaja:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu