Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 5 februarie 2014

Peste la cuptor cu legume

Peste la cuptor cu legume
Ingrediente:
1.      2 bucati mari file Pangasius
2.      1 punga legume mexicane
3.      5 cartofi mari
4.      sare
5.      piper
Mod de preparare:
1.Decongelam pestele si il condimentam bine cu sare,piper,boia.
2.Intre timp curatam cartofii ,il spalam si ii taiem felii nici prea groase ,nici prea subtiri.Ungem o tava cu unt sau cu ulei,asezam cartofii taiati rondele,stropim cu putina apa si dam tava la cuptor cam 15 min la 180 grade.
3.Cand cartofii sunt facuti pe jumatate adaugam amestecul mexican,punem sare,piper si dam din nou tava la cuptor 10 min dupa care asezam deasupra feliile de peste condimentate.Le mai lasam aproximativ 15-20 de minute dupa care se poate servi.
Din secretele bucatarului:
Dupa preferinta ,ininte de a fi gata pestele cu 10 minute puneti in tava si 5-5 catei de usturoi taiat bucatele.Ii va da un gust deosebit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu