Tocanita de
cartofi cu piept de pui
Ingrediente:
1.
-un piept de pui
2.
-1 kg de cartofi
3.
-1 ceapa
4.
-50 ml ulei
5.
-1 lg pasta de
ardei
6.
-1/2 lgt cimbru
7.
-sare, piper
8.
-2-3 lg suc de
rosii
9.
-patrunjel verde
Mod preparare:
Taiem pieptul de pui
cuburi.Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam ceapa taiata marunt, o
lasam 2-3 min la foc potrivit cat sa vedina putin sticloasa, adaugam carnea de
pui si turnam putina apa.Lasam la fiert cca 15 min si adaugam cartofii.
Inmiresmam cu pasta de
ardei, cimbru, sare , piper, suc de rosii , mai lasam 5 min la fiert cu toate
condimentele si mancarica e gata, Deasupra punem patrunjel verde maruntit.
Pofta buna !!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu