Supa de pui cu
legume radacinoase
Ingrediente
1.
1 pui de tara
2.
2 cepe mari
3.
2 morcovi
4.
2 radacini
patrunjel
5.
2 radacini
pastarnac
6.
1 radacina telina
7.
2 ardei
8.
2 linguri rosii
pentru ciorba
9.
3 l apa
10. sare
11. 1 legatura patrunjel
Mod de preparare reteta Supa
de pui cu legume radacinoase
Puiul transat si spalat l-am
pus la firt in apa cu putina sare.
Dupa ce a atins punctul de
fierbere, am inlaturat spuma formata si am mai lasat cateva minute, astfel
incat sa se topeasca grasimea, apoi am scos pulpele, pieptul si aripile pe care
le-am folosit la alta mancare.
Am adaugat legumele spalate
si tocate cubulete mici, am acoperit vasul si am lasat la fiert la foc mediu
aproximativ 35 minute.
Dupa acest timp am adaugat
rosiile, am mai potrivit cu sare si am mai lasat pe foc 15 minute, apoi am
stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.
Carnea fiind frageda s-a
fiert destul de repede, astfel incat eu am dezosat-o pentru un aspect mai
placut la servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu