Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 26 iulie 2014

Ce ingrediente se folosesc la ciorba?


Ce ingrediente se folosesc la ciorba?
1.      1 ceapa
2.      2 cartofi
3.      1 gulie
4.      4 morcovi
5.      1 telina
6.      2 catei de usturoi
7.      1 ou
8.      200 ml smantana
9.      ulei
10.  sare
Cum se prepara?
    Curata legumele si taie-le in bucati mari, iar ceapa toac-o julien. Pune ulei la incins intr-oo tigaie si une ceapa la calit pana se inmoaie, adauga usturoiul pisat si apoi legumele, amestecand continuu, si lasa-le sa se caleasca impreuna pana incepe sa-si schimbe culoarea.
    Adauga apa cat sa acopere legumele, potriveste gustul de sare si lasa sa fiarba 25 de minute, la foc iute si acoperind vasul cu capac, adaugand daca mai este nevoie apa.
    Se pun legumele in vasul unui blender  si adauga apa  numai daca supa a iesit prea groasa. Bate oul cu smantana, adauga supa putin cate putin, apoi toarna totul intr-o cratita si amesteca. da totul intr-un clocot, apoi opreste focul.
    Supa de radacinoase se serveste cu crutoane si o lingurita de smantana.
Vezi retete similare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu