Pangasius pane cu cartofi la
tigaie
Ingrediente
1.
1 kg file de
pangasius
2.
2 oua
3.
1 kg cartofi
micuti
4.
faina
5.
sare
6.
piper
7.
usturoi
8.
ulei
Mod de preparare - Pangasius
pane cu cartofi la tigaie
Cartofii se curata, se spala
si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 20 de minute, apoi se scurg bine de
apa si se pun la prajit in ulei pana se rumenesc.
Fileurile se taie in bucati
potrivite. Se face un amestec din oua batute cu putina sare si 1 lingura de
faina. Se dau bucatile de peste intai prin faina, apoi prin oul batut. Se
prajesc pe ambele parti in ulei incins pana se rumenesc frumos.
Se face o crema de usturoi
din usturoiul ras pe razatoarea mica, sare si ulei.
Se servesc snitelele cu
cartofi si crema de usturoi.
Timp de preparare: sub 60
minute minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu