Blogul meu

Blogul meu

marți, 3 iunie 2014

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Ingrediente:
1.      1 lingura ulei de masline
2.      1 ceapa, tocata
3.      1 catel de usuturoi, zdrobit
4.      4 pulpe de pui, dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete
5.      200 ml supa de legume
6.      1 conserva (400 gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare)
7.      1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa
8.      1 mana de patrunjel tocat
Preparare:
Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.
Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu