Blogul meu

Blogul meu

vineri, 6 iunie 2014

Mancare de mazare verde

Mancare de mazare verde
    Ingrediente
1.      4 cepe rosii, mici,
2.      putina verdeata proaspata,
3.      4 linguri de ulei de floarea-soarelui,
4.      1 kilogram de mazare verde, boabe,
5.      jumatate de litru de suc de rosii facut in casa,
6.      putina sare si piper pentru gust.
    Mod de preparare
    Se pune uleiul intr-o tigaie la incins. Dupa ce s-a incins uleiului se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste pana ce devine sticloasa. Se fierbe in acest timp mazarea.
    Se scoate ceapa si se adauga in mancare, apoi se lasa sa fiarba impreuna cu sucul de rosii. La final, inainte de servire se adauga verdeata proaspata, tocata marunt (se adauga patrunjel).
    Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu