Blogul meu

Blogul meu

duminică, 1 iunie 2014

Ciorba de pui cu agurida

Ciorba de pui cu agurida
Ingrediente
1.      1 pui mai mic
2.      1 ardei gras rosu
3.      1 ardei gras verde
4.      2 morcovi
5.      1 radacina patrunjel
6.      1 pastarnac
7.      1 buc. telina mica
8.      1 ceapa
9.      paste fainoase scurte
10.  3-4 rosii
11.  sare, vegeta
12.  patrunjel, leustean
13.  agurida
Mod de preparare
Puiul se spala ,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga :ardeiul gras, radacina de patrunjel, telina,pastarnacul, ceapa, toate tocate in cuburi mici, si  morcovii taiati rondele. Dupa 10-15 minute de fierbere ,se adauga pastele si rosiile decojite si tocate marunt.
Agurida se pune intr-un vas si se paseaza bine. Pasta obtinuta se strecoara si cu ea se acreste ciorbica.
Se potriveste gustul cu sare, vegeta. Se mai da un clocot si se opreste focul. Se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu