Blogul meu

Blogul meu

vineri, 23 mai 2014

Ou ochi in apa fiarta

Ou ochi in apa fiarta
Ingrediente

1.       1 ou (2,3,4 cate doriti) eu am pus unul pt proba :))
2.       zeama de la o jumatate de lamaie
3.       sare
comenteaza
Mod de preparare reteta Ou ochi in apa fiarta
Intr-o craticioara mai mica se pune apa la fiert(cat sa cuprinda oul) cu sare si zeama de lamaie.
Oul l-am spart separat intr-un bol iar cand apa incepe sa fiarba (si incepe sa scoata acei bulbuci) se pune oul direct din bol cat mai aproape de apa( sa nu fie distanta de la care cade prea mare).Atentie! ochiul de la aragaz trebuie sa fie mediu spre mic cand adaugam oul!
L-am lasat cam 3 min apoi l-am scos cu o spumiera pt a-l scurge de apa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu