Blogul meu

Blogul meu

vineri, 25 aprilie 2014

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Tocanita de ciuperci cu mamaliga
    Ingrediente
1.      1 kg ciupercute
2.      1 ceapa potrivita
3.      5 catei usturoi
4.      50 ml suc de rosii
5.      1/2 lingura rasa sare
6.      1/2 lingurita delikat
7.      patrunjel verde
    Mod de preparare
    Tocanita de ciuperci cu mamaliga este o mancare traditionala, foarte delicioasa si se poate prepara si pentru vegetarieni.
    Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt.
    Ceapa se toaca si ea marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand si-a schimbat culoarea se adauga ciupercutele tocate si o cescuta apa si se lasa sa fiarba.
    Cand ciupercile si-au injumatatit cantitatea, si deci s-au fiert, am adaugat sarea, apoi usturoiul tocat marunt si am lasat sa mai fiarba 10 min. Apoi am adaugat sucul de rosii, si din nou am lasat sa fiarba 15 min, la sfarsit adaugand patrunjelul tocat marunt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu