Rulada din piept
de pui
Ingrediente
1.
1 piept
maricel de pui
2.
mustar
3.
castraveti
murati
4.
gogosari
acri sau ardei gras rosu
5.
cascaval
6.
carnaciori
mici sau sunca
7.
morcov
sotat sau fiert
8.
sare,
piper dupa gust
9.
scobitori
pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu
batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem
cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de
castravete murat, cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii,
morcov taiat la fel si apoi rulam. Se fixeaza rulada cu scobitori multe.
Fiecare poate umple rulada cu cea are prin
casa. Eu mai folosesc omleta, mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece
pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica
umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate
face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
Mod de servire
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu