Spanac crema cu
ochi de ou
Ingrediente
1.
1/2 kg
spanac proaspat
2.
sare,
piper
3.
2 linguri
de faina
4.
3 catei
de usturoi
5.
ulei
6.
lapte
(cat curpinde, aproximativ 1 cana)
7.
2 oua
Mod de preparare reteta
Spanac crema cu ochi de ou
- Alegem spanacul si il
spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat.
Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam
marunt cu cutitul.
- In cratita punem uleiul cu
usturoiul pisat la calit si adaugam apoi
faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece,
amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare,
piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema.
- Separat prajim oua si
servim impreuna cu spanacul
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu