Blogul meu

Blogul meu

marți, 1 aprilie 2014

Spanac crema cu ochi de ou

Spanac crema cu ochi de ou
Ingrediente
1.      1/2 kg spanac proaspat
2.      sare, piper
3.      2 linguri de faina
4.      3 catei de usturoi
5.      ulei
6.      lapte (cat curpinde, aproximativ 1 cana)
7.      2 oua
Mod de preparare reteta Spanac crema cu ochi de ou
- Alegem spanacul si il spalam bine. Eu am avut spanac in punga de la supermarket, gata ales si spalat. Il punem in apa la fiert. Se fierbe doar 3-5 minute si se strecoara. Il tocam marunt cu cutitul.
- In cratita punem uleiul cu usturoiul pisat la calit  si adaugam apoi faina. Prajim doar putin, pana capata o culoare si punem putin lapte rece, amestecand continuu cu un tel. Adaugam spanacul si restul de lapte. Punem sare, piper alb si amestecam mereu pana devine ca o crema.
- Separat prajim oua si servim impreuna cu spanacul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu