Blogul meu

Blogul meu

duminică, 27 aprilie 2014

Pulpite cu sos de hrean si rosii

Pulpite cu sos de hrean si rosii
    Ingrediente
    Pentru sos:
1.      500 ml suc de rosii,
2.      zahar, piper,
3.      1 lingura hrean ras,
4.      1 gogosar,
5.      boia de ardei dulce
1.      Pulpe de pui,
2.      2 oua,
3.      vegeta,
4.      putina faina
    Mod de preparare
    Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul, gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
    Pulpele de pui se fierb in apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.
    Mod de servire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu