Pulpite cu sos de
hrean si rosii
Ingrediente
Pentru sos:
1. 500 ml
suc de rosii,
2. zahar,
piper,
3. 1 lingura
hrean ras,
4. 1
gogosar,
5. boia de
ardei dulce
1. Pulpe de
pui,
2. 2 oua,
3. vegeta,
4. putina
faina
Mod de preparare
Pulpite cu sos de hrean si
rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie
putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se
amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul,
gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa
fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
Pulpele de pui se fierb in
apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.
Mod de servire
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu