Blogul meu

Blogul meu

joi, 17 aprilie 2014

Pui in bere




Pui in bere
Ingrediente
1.      pui intreg 1 buc.
2.      bere 1 cutie
3.      unt 2 cuburi
4.      usturoi 5 catei
5.      condimente pui
Mod de preparare
    1. Puiul se sterge bine cu un servet absorbant si se taie in doua cu o foarfeca de bucatarie (se poate lasa si intreg daca aveti un vas mai mare). Se presara condimentul de pui iar usturoiul se zrobeste putin, fara a fi curatat.
    2. Un vas de yena se unge cu unt, se pun cateii de usturoi, iar deasupra se aseaza jumatatile de pui. Se toarna berea, pana acopera aproximativ jumatate din carne.
    3. Se acopera cu un capac (sau folie de aluminiu) si se da la cuptor, la 180gr., aproximativ 45 min. Cand carnea este frageda se scoate capacul si se mai lasa in cuptor pana scade sosul de bere si se rumeneste frumos.
    4. Poate fi servit cu garnitura de cartofi sau legume.
    5. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu