Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 9 aprilie 2014

Ficăţei cu ciuperci




Ficăţei cu ciuperci
INGREDIENTE
1.      500 g ficăţei de pui
2.      1-2 conserve de ciuperci sau 600 g ciuperci proaspete
3.      2 cepe mari
4.      sare, piper
5.      3 linguriţe boia dulce
6.      ulei
7.      pătrunjel verde sau uscat
MOD DE PREPARARE
Spălam ficăţeii de pui şi ii tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite.
Curăţăm, spălăm cepele şi le tocăm mărunt. Călim cepa în ulei apoi punem  3 linguriţe de boia dulce.
Adăugăm ficăţeii şi ciupercile tăiate. Completăm cu apă doar cât să acopere mâncărica. Timp de fierbere 30 minute la foc mic. În final adăugăm sare, piper după gust şi pătrunjel verde tocat mărunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu