Ficăţei cu
ciuperci
INGREDIENTE
1.
500 g
ficăţei de pui
2.
1-2
conserve de ciuperci sau 600 g ciuperci proaspete
3.
2 cepe
mari
4.
sare,
piper
5.
3 linguriţe
boia dulce
6.
ulei
7.
pătrunjel
verde sau uscat
MOD DE PREPARARE
Spălam ficăţeii de pui şi ii
tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete
trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite.
Curăţăm, spălăm cepele şi le
tocăm mărunt. Călim cepa în ulei apoi punem
3 linguriţe de boia dulce.
Adăugăm ficăţeii şi
ciupercile tăiate. Completăm cu apă doar cât să acopere mâncărica. Timp de
fierbere 30 minute la foc mic. În final adăugăm sare, piper după gust şi
pătrunjel verde tocat mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu