Blogul meu

Blogul meu

marți, 15 aprilie 2014

Fasole scazuta




Fasole scazuta
Ingrediente:
1.      1-2 cepe de marime medie
2.      500 g kaiser
3.      1,5 l fasole boabe
4.      sare
5.      piper
6.      100 ml pasta de rosii
7.      1-2 foi de dafin
Mod de preparare:
1.Se pune putin ulei intr-o tigaie iar cand e incins punem kaiserul la prajit pana se rumeneste.Cand e aproape gata penem in tigaia si ceapa tocata marunt si se lasa totul la calit.
2.Peste toate ingredientele se adauga sare,piper,boia,foi de dafin(1-2),pasta de ardei,bulion sau pasta de rosii (100 ml).Se lasa putin sa se intrepatrunda.
3.Se adauga fasolea in cratita si se pune apa cat sa acopere fasolea.Se lasa la fiert pana e gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu