Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 30 aprilie 2014

Castraveti iuti

Castraveti iuti
    Ingrediente
1.      5 kg castraveti,
2.      5 ardei iuti,
3.      marar,
4.      cimbru,
5.      hrean,
6.      5 linguri sare mare,
7.      foi de dafin
    Mod de preparare
    Pentru castraveti iuti de casa se spala castravetii si ardeii si se aseaza in borcanele spalate si scurse de apa. Se pune mararul, radacina de hrean, cimbrul, foile de dafin si ardeii iuti intercalati printre castraveti. Se toarna apa peste castraveti apoi se scurge intr-un vas, se masoara si la 1 l de apa se pune o lingura cu varf de sare.Se toarna iarasi peste castraveti si se leaga borcanul. Castravetii murati se depoziteaza la loc racoros.
    Mod de servire
    Castravetii iuti e servestc ca si muraturi alaturi de fripturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu