Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Bors cu carne de porc


Bors cu carne de porc
Ingrediente:
1.      Carne de porc 500 g,
2.      ceapa 2,
3.      sfecla 1,
4.      morcovi 1,
5.      patrunjel 1,
6.      cateva foi de varza,
7.      cartofi 2-3,
8.      rosii 2,
9.      ardei 1,
10.  marar,
11.  patrun­jel,
12.  leustean,
13.  sare,
14.  bors 1 L,
15.  smantana 200 g,
16.  apa 3 L.
Mod de preparare:
Oasele si carnea taiata bucati se pun la fiert in apa rece. Se aduna spuma, se pune sare si se lasa sa fiarba o ora. Se taie ceapa marunt, iar restul de zarzavat, in afara de cartofi, se taie fideluta si se pune sa fiarba impreuna cu carnea. Cand aceasta e aproape fiarta, se pun si cartofii taiati cuburi mici. Se da, separat, borsul in clocot si se adauga, dupa gust, patrun­jel, marar si leustean. Se serveste cu smantana.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu