Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 12 martie 2014

CIORBA BIO DE CURCAN

CIORBA BIO DE CURCAN
Ingrediente Ciorba de curcan cu legume
1.      700 grame de carne de curcan  (aripi, spinari, piept),
2.      2 morcovi,
3.      1 telina mica,
4.      2 ardei gogosar (1 verde + 1 rosu),
5.      1 ceapa mare,
6.      1 legatura de patrunjel proaspat ,
7.      sare si piper dupa gust.
Pentru servire: smantana, lamaie sau otet.
Mod de preparare
    Legumele (morcovii, telina, ardeiul, ceapa) se spala si se curata apoi se vor taia marunt.
    Carnea  se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3-4 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .
    Cand carnea s-a fiert  pe jumatate, adaugam legumele  si  si lasam sa fiarba, acoperita la foc mic. Carnea se scoate intr-un bol, se lasa cateva momente sa se racesca, se indeparteaza oasele ,  o taiem cuburi si se introduce din nou in ciorba.
    Cand este gata se adauga patrunjel sau leustean tocat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu