Blogul meu

Blogul meu

marți, 11 februarie 2014

Orez cu legume si carnati oltenesti

Orez cu legume si carnati oltenesti
Ingrediente
1.      250 gr orez brun,
2.      1 ardei,
3.      2 rosii,
4.      1 ceapa,
5.      sare,
6.      70 ml ulei,
7.      sare,
8.      verdeata.
Preparare
Orezul se spala si se pune la fiert separat intr-o cratita cu 700 ml apa. Se lasa sa fiarba la foc mic.
Separat intr-o tigaie se incinge uleiul se adauga ceapa tocata marunt apoi dupa cateva momente ardeiul si rosiile taiate cubulete. Se amesteca si dupa circa 5 minute se adauga oltenestii taiati bastonase de cca 2-3 cm. Se lasa pe foc pana se formeaza un sos. Cand orezul este fiert se ia de pe foc si se pune peste sosul format cu oltenesti. Se amesteca usor, se adauga sare dupa gust si verdeata tocata marunt.
Se serveste cald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu