Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 15 februarie 2014

Frigarui de rinichi de purcel

Frigarui de rinichi de purcel
    Ingrediente
1.      6 rinichi de purcel,
2.      50 g unt proaspat,
3.      1 Iingurita patrunjel verde tocat,
4.      sare,
5.      piper.
    Mod de preparare
    Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in doua in lungime, jumatatile nu se desprind insa de tot. Se oparesc si se usuca bine cu o carpa. Se infig pe frigarui de lemn sau de metal. Se ung cu unt si se frig pe gratar la foc bun. Se scot de pe frigarui, iar pe fiecare rinichi se pune cate putin unt, care a fost amestecat, fara sa fie frecat spuma, cu un praf de sare, piper si putin patrunjel tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu