Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 1 februarie 2014

Cartofi crocanti la cuptor

Cartofi crocanti la cuptor
Ingrediente
1.      8 cartofi medii
2.      sare
3.      piper alb
4.      ulei
5.      hartie de copt
Mod de preparare:
1.Se spala bine cartofii sub un jet de apa ,apoi se taie pe lungime,in fasii subtiri cu un cutit ascutit.
2.Se preincalzeste cuptorul la 220 grade C.
Se tapeaza tava cu hartie de copt,se condimenteza cartofii taiati in fasii cu sare,piper apoi se adauga peste ulei.
3.Se asaza cartofii taiati in tava,se baga la cuptorul fierbinte si se coc aproximativ 20-25 de minute pana cand devin moi in interior si crocanti la exterior.Intre timp se intorc o data sau de doua ori.
4.Se asaza cartofii fierbinti in cosuri pentru paine tapetate cu servetele si se servesc imediat.Acesti cartofi copti,daca sunt consumati calzi,alaturi de un sos gustos,inlocuiesc de minune chipsurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu