Blogul meu

Blogul meu

marți, 14 ianuarie 2014

Omleta cu ceapa


Omleta cu ceapa
Ingrediente:
1.      4 albusuri
2.      1-2 cepe verzi, tocate marunt
3.      1 cartof
4.      ½ lingura de ulei de masline
5.      patrunjel tocat fin
6.      sare
7.      piper negru
Preparare:
Fierbeti cartoful, lasati-l sa se raceasca si taiati-l cubulete. Inabusiti cepele tocate fin in ulei de masline timp de 2-3 minute, intr-o tigaie fierbinte cu invelis antiadeziv. Adaugati cartoful tocat si prajiti. Dupa ce puneti sare si piper, turnati albusurile. Cand amestecul incepe sa se albeasca, transferati omleta pe un platou si garnisiti-o cu patrunjel.
Serviti fierbinte.
Sfaturi practice
Puteti adauga o jumatate de lingura de pasta de tomate in timp ce prajiti cepel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu