Omleta cu ceapa
Ingrediente:
1.
4
albusuri
2.
1-2 cepe
verzi, tocate marunt
3.
1 cartof
4.
½ lingura
de ulei de masline
5.
patrunjel
tocat fin
6.
sare
7.
piper
negru
Preparare:
Fierbeti cartoful, lasati-l
sa se raceasca si taiati-l cubulete. Inabusiti cepele tocate fin in ulei de
masline timp de 2-3 minute, intr-o tigaie fierbinte cu invelis antiadeziv.
Adaugati cartoful tocat si prajiti. Dupa ce puneti sare si piper, turnati
albusurile. Cand amestecul incepe sa se albeasca, transferati omleta pe un
platou si garnisiti-o cu patrunjel.
Serviti fierbinte.
Sfaturi practice
Puteti adauga o jumatate de
lingura de pasta de tomate in timp ce prajiti cepel
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu