Blogul meu

Blogul meu

marți, 28 ianuarie 2014

Carnati prajiti

Carnati prajiti
Ingrediente
1.      Carnati  400 grame
2.      Ule  300 grame
Mod de preparare:
Carnatul proaspat sau afumat se pune intr-o cratita sau tigaie potrivita cu marimea lui (nu mai mare), in care se toarna apa fierbinte cat sa-l cuprinda. Se fierbe acoperit, la foc mic, pana cand scade apa la jumatate; apoi se intoarce pe partea cealalta si se lasa sa fiarba pana scade complet apa, circa 30 minute, in totul.
Cand apa a scazut si carnatul a lasat putina grasime, se mai adauga untdelemn sau grasime de porc, ca sa fie unsa bine cratita. Carnatul se lasa sa se rumeneasca, intorcandu-se pe toate partile, supraveghind sa nu se arda grasimea (apa nu se mai pune).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu