Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 23 octombrie 2013

Cartofi cu usturoi şi muştar la cuptor

Cartofi cu usturoi şi muştar la cuptor
       Ingrediente:
1.      1 kg cartofi
2.      6 catei de usturoi
3.      2 lingurite cu mustar
4.      3 linguri ulei
5.      cimbru
6.      sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
7.      Cartofii se spala, se curata de coaja, apoi ii taiem in cuburi sau rondele mai groase. Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare pentru cca 8 min.
8.      Separat intr-un bol se amesteca uleiul cu mustar, usturoiul pisat, cimbru uscat, sare si piper dupa gust.
9.      Cartofii aproape fierti se scot intr-un vas, se adauga compozitia cu usturoi si se amesteca usor.
10.  Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau de Teflon, apoi se introduc la cuptor. Se lasa la copt pana devin aurii, usor rumeniti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu