Rodie
-antioxidant, regenerator
1.
Rodia contine
vitamina C si B, acid pantotenic, potasiu, polifenoli, antioxidanti, acid
elagic care poate fi absorbit în corp numai după consumul de punicalagini,
numiti si tanini hidrolizabili (cel mai abundent polifenol), care au
capacitatea de a epura radicalii liberi puternici.
2.
Ea are o puternică
actiune antioxidativă, încetineste procesul de îmbătrânire, ajută la
regenerarea celulelor, a tesuturilor si a ficatului, actionează hipotensiv,
eficient în reducerea factorilorde risc în afectiunile cardiace, incluzând
oxidarea LDL, actionează eficient împotriva cancerului de prostată, diabet sau
limfom, are proprietăti antibacteriene si antivirale, protejează organismul
împotriva factorilor nocivi.
3.
În urma analizelor
efectuate la Universitatea din Hohenheim în anul 2006, s-a constatat că puterea
antioxidativă a extractului de rodie al firmei Schoenenberger este de 25 de ori
mai mare decât vinul rosu biologic si respectiv de 40 de ori mai mare
comparativ cu ceaiul verde.
4.
Produsul nu contine
zahăr, alcool, conservanti sau compusi sintetici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu