Peste
Se scot pe un servetel de
hartie si se pot servi fie calde fie reci, cu mujdei de usturoi.
Ingrediente
1.
6 buc trunchi de macrou,
2.
12 felii de lamaie,
3.
40 ml
ulei de masline,
4.
sare si
piper dupa gust.
Mod de prepararePeste la cuptor
cu lamaie
Bucatile de peste se
spala , se tamponeaza cu un servet
absorbant apoi se presara cu sare si piper (si
in interior).
Se lasa la rece cca 30 de min . In fiecare bucata de peste se pun
cate 2 felii de lamaie.
Fiecare bucata de peste se
pune pe hartie de copt, se adauga cateva picaturi de ulei, se unge usor apoi se
impacheteaza.
Se pun intr-o tava si se
introduc in cuptorul incalzit la
160 pentru 25-30 min.
Cand sunt gata , se scot din
hartie cu grija si se servesc alaturi de garnitura.
Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu