Blogul meu

Blogul meu

joi, 21 noiembrie 2013

Fidea cu lapte



Fidea cu lapte
Ingrediente
1.      1 l lapte dulce (de preferat fiert/pasteurizat)
2.      3 rondele de fidea baneasa
3.      2 linguri de zahar
4.      1 zahar vanilinat
5.      1 lingurita coaja de lamaie
6.      1 ligurita scortisoara
Mod de preparare
    Intr-o oala se pune aproximativ 800 ml de lapte la fiert cu zaharul vanilinat si cele doua linguri de zahar.
    Dupa ce incepea sa fiarba adaugati fideaua zdrobita putin in mana.
    Adaugati si coaja de lamaie si mai tineti pe foc vreo 5 minute, timp in care amestecati usor cu o lingura de lemn sa nu se prinda.
    Trageti de pe foc, puneti capacul la oala si lasati asa vreo 10-15 minute.
    Cand serviti daca mai este nevoie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu