Fasole ''verde''
scazuta
Ingrediente:
1.
Fasole
verde pastai
2.
ardei
rosu,
3.
1-2 morcovi,
4.
1
ceapa rosie sau galbena,
5.
ulei,
6.
sare,
piper,
7.
putin
cimbru si patrunjel verde,
8.
apa 1
L,
9.
3
catei de usturoi
Mod de preparare:
Fasolea verde se spala , se taie capetii de la
fiecare pastaie si se taie in doua (nu
neaparat).
Ceapa se toaca marunt,
morcovii se curata si se dau pe razatoare (pe partea cu gauri mai mici),
ardeiul se taie cubulete si usturoiul se zdrobeste.
Uleiul se pune la incins in
oala, se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul , morcovul si se prajesc pana cand
ardeiul s-a inmuiat. Se adauga apa si imediat fasolea, sarea si piperul. Se
lasa la fiert pana cand fasolea este gata. Daca apa a scazut si fasolea nu e
fiarta mai adaugati un pahar de apa. Pe la final se pune putin cimbru si
patrunjel verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu