Blogul meu

Blogul meu

vineri, 8 noiembrie 2013

Ciorba de fasole

Ciorba de fasole
Ingrediente
1.      500 g fasole
2.      1 morcov
3.      1 ceapa mare
4.      1 pastarnac si 1 patrunjel radacina
5.      1 telina radacina, mai mica
6.      1 ardei gras mare
7.      2-3 linguri de ulei de floarea soarelui
8.      1 praf de cimbru
9.      lingura pasta de tomate
10.  lingurita boia
11.  Sare, piper
12.  Patrunjel sau leustean proaspat
Mod de preparare
Fasolea se fierbe cu un praf de cimbru pana se inmoaie, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, patrunjelul, telina tocate marunt.
Se fierbe inca 15 minute, apoi se adauga ardeiul gras, sare, piper, boia si pasta de tomate.
Se continua fierberea pana totul este gata (atat legumele cat si fasolea sa fie fragede).
Se presara leustean sau patrunjel proaspat deasupra si se serveste.
Optional, legumele se pot cali inainte sa fie puse in ciorba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu