Ciorba de fasole
Ingrediente
1.
500 g
fasole
2.
1
morcov
3.
1
ceapa mare
4.
1
pastarnac si 1 patrunjel radacina
5.
1
telina radacina, mai mica
6.
1
ardei gras mare
7.
2-3
linguri de ulei de floarea soarelui
8.
1 praf
de cimbru
9.
lingura
pasta de tomate
10.
lingurita
boia
11.
Sare,
piper
12.
Patrunjel
sau leustean proaspat
Mod de preparare
Fasolea se fierbe cu un praf
de cimbru pana se inmoaie, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, patrunjelul,
telina tocate marunt.
Se fierbe inca 15 minute,
apoi se adauga ardeiul gras, sare, piper, boia si pasta de tomate.
Se continua fierberea pana
totul este gata (atat legumele cat si fasolea sa fie fragede).
Se presara leustean sau
patrunjel proaspat deasupra si se serveste.
Optional, legumele se pot
cali inainte sa fie puse in ciorba.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu