Ciocanele
cu legume la cuptor
Ingrediente
1.
8
ciocanele pui
2.
2
morcovi
3.
1
ardei rosu
4.
2 cepe
5.
10
cartofi noi micuti
6.
1
conserva ciuperci
7.
2
rosii
8.
oregano
9.
rozmarin
10.
sare
11.
piper
12.
delikat
13.
suc de
rosii
14.
patrunjel
Mod de preparare
Am condimentat ciocanelele
cu oregano, rozmarin, sare, piper si le-am lasat putin, cat am pregatit
legumele.
Am curatat si spalat bine
toate legumele. Cartofii i-am taiat in doua, morcovul rondele, ceapa solzi,
ardeiul felii mai groase, rosiile felii mari. Punem ulei intr-o tava, apoi
ciocanelele, ceapa, morcovul, ardeiul, ciupercile, cartoful si deasupra
rosiile.
Am pus o ceasca de apa,
delikat, si am acoperit cu folie. Am dat la cuptor, la 180 grade, pentru 20
min, apoi am scos folia si am mai lasat 30 min. Dupa cele 50 de min de stat la
cuptor, am adaugat sucul de rosii si patrunjelul, si am mai dat la cuptor 15
min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu