Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Alivanca

Alivanca
Ingrediente:
1.      1 pahar faina de porumb,
2.      2 linguri făină de grîu,
3.      10 ouă,
4.      75 gr brînză de oi,
5.      200 gr carne de porc (gîtul),
6.      1 lingură de ulei,
7.      sare,
8.      piper negru măcinat.
Mod de preparare:
1.      Făina de porumb se amestecă cu ouăle, se adaugă făina de grîu. Carnea se taie cuburi, se prăjeşte puţin. Brînza se taie cuburi de mărime medie. Tavă se unge cu ulei. Brînza şi carnea de porc prăjită se adaugă la amestecul de ou şi făină, se mai adaugă sare, piper negru măcinat. Totul se amestecă, se toarnă într-o tavă sau într-o formă pentru copt. Se dă la cuptor, încălzit, în prealabil, pînă la 180 de grade pentru 30 de minute.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu