Tocăniţă de legume
cu cartofi
Ingrediente
1.
1/2 kg cartofi
2.
1 ceapa mica rosie
3.
200g fasole verde
4.
200g amestec de legume
5.
1 lingurita boia dulce
6.
2 linguri bulion
7.
marar si patrunjel verde tocat
8.
ulei de masline
Mod de preparare
Cartofii ii curatam , ii spalam si ii taiem cubulete.
Ceapa o tocam marunt.
Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o cratita si adaugam
cartofii. Amestecam mereu sa nu se prinda cam 1 minut apoi adaugam ceapa. Mai
lasam putin si adaugam boia. Completam cu apa pana cand cartofii sunt pe
jumatate acoperiti si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam legumele congelate si
2 linguri de bulion. Puteti inlocui bulionul cu o rosie taiata felii.
Adaugam si putina sare sau vegeta si lasam sa fiarba
la foc mic cu capac inca 5-10 minute. Servim presarata cu muulta verdeata
tocata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu