Blogul meu

Blogul meu

vineri, 18 octombrie 2013

Sarmale cu carne


Sarmale cu carne 
Ingrediente
1.      varza ,500g carne de vitel tocata
2.      o cana de orez (200g orez)
3.      4 cepa
4.       2 morcovi
5.      putina telina
6.      marar , cimbru ,sare piper ,boia  ,ulei
7.      pasta de rosii sau bulion , condimente pt sarmale
8.      putina vegeta
9.      apa
Mod de preparare
10.  Intr-o cratita se pune ceapa, toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.
11.  Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe foc apoi se adauga orezul.
12.  Se amesteca toate bine.
13.  Varza se opareste cu putina sare, apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa compozitia.
14.  Se pune pe fundul unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza frumos sarmalele.
15.  Peste ele se pune apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu