Blogul meu

Blogul meu

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor


Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor
Ingrediente:
1.      4 pulpe de pui ( fara piele)
2.      1/2 kg cartofi
3.      2-3 morcovi
4.      condimente pt pui,
5.      sare ,piper,
6.      cimbru condimente pt cartofi
Preparare:
Pulpele de pui se ung cu ulei, se sareaza ,pipereaza si se presara deasupra condimente pt pui
Cartofii se curata, se ung cu ulei si se presara peste ei frunzulite de cimbru,sare, piper, condimente pt cartofi
Se asaza in tava unsa cu ulei cartofii si pulpele iar pe putem aseza si rondele de morcov si stropim cu ulei
Dam la cuptor intorcand din cand in cand pulpele dupa care adaugam mujdei de usturoi, si tinem pana scade.
Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu