Blogul meu

Blogul meu

vineri, 11 octombrie 2013

Ciorba de perisoare




Ciorba de perisoare
Ingrediente:
1.     -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata)
2.     -ceapa
3.     -ardei rosu
4.     -telina
5.     -morcov
6.     -orez
7.     -un ou
8.     -patrunjel
9.     -pasta de tomate
10.  -piper /cimbru
Preparare:
Punem legumele intr-o oala in care am pus apa la fiert si le lasam cam 40-50 de minute pe foc.Facem mingiute de carne din amestecul de vita, orez, ou, condimente, le adaugam in supa , dam focul mic si le mai lasam cam 30-40 minute.Spre sfarsit, acrim cu bors sau sare de lamaie ,facem cateva zdrente de ou (eu am uitat de data asta) si adaugam verdeata.Asta-i tot! Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu