Blogul meu

Blogul meu

marți, 29 octombrie 2013

Chiftele de pui cu susan la cuptor

Chiftele de pui cu susan la cuptor
N e c e s a r e :
1.      600g carne tocată de Pui
2.      2 ouă;
3.      6 felii de pâine "de a doua zi";
4.      1 linguriţă cimbru uscat;
5.      1 linguriţă usturoi granulat;
6.      2 linguriţe vegeta;
7.      susan.
P r e p a r a r e :
Carnea se toacă, dacă nu o aveţi de-a gata. Pâinea se lasă câteva minute la înmuiat în apă călduţă, după care se scoate şi se stoarce bine de tot. Se pun într-un vas apoi carnea, pâinea împreună cu ouăle, cimbrul, usturoiul şi vegeta.
Se amestecă toate ingredientele din vas. Nu vă sfiiţi să le frământaţi de-a dreptul, căci se cunoaşte efectul relaxant al frământatului. Când compoziţia este omogenă şi formează biluţe mai mari sau mai mici (în funcţie de răbdare) care se tăvălesc pe rând în susan.
Se pun pe hârtie de copt, în tavă şi se dau la cuptor timp de 30-50 de minute la foc moderat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu