Blogul meu

Blogul meu

joi, 12 iunie 2014

Cocos la tava cu cartofi aromati

Cocos la tava cu cartofi aromati
Ingrediente
1.      2 picioare intregi de cocos de casa
2.      2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
3.      sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
4.      1 kg cartofi mici rotunzi
5.      rozmarin uscat
6.      ulei de masline
Mod de preparare reteta Cocos la tava cu cartofi aromati
- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.
-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu