Blogul meu

Blogul meu

miercuri, 11 iunie 2014

Spaghete cu pulpa de pui

Spaghete cu pulpa de pui
Ingrediente pentru 1 persoane
1.      85 g Spaghete din grau dur cantitate XXL Combino
2.      100 g Pulpe pui dezosate
3.      4 foi Salata verde
4.      5 buc Cascaval felii Bluedino
5.      dupa gust Sare de mare Castello
6.      dupa gust Piper negru macinat Mikado
7.      1 buc Ardei rosu
8.      1 lingurita Susan
9.      3 linguri Sos teriyaki
Mod de preparare
1. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi le scurgem imediat sub jet de apa rece pentru a opri procesul de gatire.
2. Scoatem pielea de pe pulpa dezosata. Taiem pulpa fasii subtiri si o tragem in tigaie cu sare si piper. In 6-7 minute, amestecand incontinuu, ar trebui sa fie gata.
3. Adaugam peste carne spaghetele si doua linguri de ardei rosu taiat cubulete si amestecam incontinuu, la foc mediu, toate ingredientele.
4. Dupa 2-3 minute turnam sosul teriyaki, mai amestecam 2 minute si oprim focul. Se servesc intr-o farfurie de paste impreuna cu salata verde deasupra, fasiile de cascaval si semintele de susan aruncate „in ploaie”.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu