SPANAC CU OCHIURI
INGREDIENTE
1.
1 kg.
spanac
2.
400 ml
lapte
3.
2-3
linguri faina
4.
2 linguri
smantana
5.
7-8 catei
de usturoi
6.
ulei,
sare, piper
7.
oua
pentru ochiuri
MOD DE PREPARARE
Curatam spanacul de codite,
il spalam foarte bine si-l punem la fiert in apa cu putina sare. Timp de
fierbere 15 minute. Spanacul fiert si strecurat il tocam marunt si e gata
pregatit pentru a fi gatit.
Calim faina in 3-4 linguri
de ulei, adaugam spanacul, laptele, sare, piper. Dupa o fierbere de 3 minute
(la foc mediu) adaugam usturoiul tocat si smantana.
Poate fi servita cu ochiuri
sau cu cartofi prajiti.
la fel putem pregati: leurda
sau urzicile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu