Blogul meu

Blogul meu

joi, 6 martie 2014

Conopida pane

Conopida pane
Ingrediente
1.      1 conopida potrivita, 
2.      3 oua,
3.      sare si piper dupa gust,
4.      faina si pesmet,
5.      ulei pentru prajit.
Preparare Conopida pane
    Conopida se spala ,  se desface  bucatele si se tine in apa rece cu sare cca 1 ora.
    Se pun intr-o cratita mai mare cu apa si  punem la fiert. Se fierbe cca 5 min.
    Se scoate intr-o sita si se presara cu sare si piper. Separat se pune uleiul la incins, se trec buchetelele prin faina , prin ou batut apoi prin pesmet.
    Se prajesc bine  pe ambele parti,  se scot intr-un vas pe servetel absorbant si se lasa sa se racesca.
Se serveste cu sos de usturoi  sau salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu