Blogul meu

Blogul meu

luni, 24 februarie 2014

Tochitura munteneasca

Tochitura munteneasca
Ingrediente
1.      1 kg carne de porc( macra),
2.      50 ml ulei,
3.      100 ml apa ,
4.      10 catei  usturoi,
5.      sare si piper ,
6.      dupa gust,
7.      1 lingurita boia de ardei dulce.
Mod de preparare
    Carnea se taie in bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.
    Dupa ce carnea s-a prajit  putin si a inceput sa se rumeneasca se adauga apa calduta.
    Se adauga boia de ardei dulce, sare , piper dupa gust si usturoiul taiat feliute.
    Se lasa sa fiarba inca 10-15 min, cu tigaia acoperita. Dupa preferinta se poate adauga ardei iute , vin si cimbru.
Tochitura se serveste cu mamaliguta si muraturi.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu