Muratura de ardei
rosu copt
Ingrediente
1.
ardei rosu gras
2.
sare mare
3.
otet 2 linguri
4.
ulei masline 2
linguri
5.
1 lingurita de zahar
6.
1 lingurita sare
fina
7.
putina apa
Mod de preparare
Se spala ardeii bine si se
prajesc pe plita apoi se pun intr-un vas acoperiti si cu sare mare pe ei sa se
inmoaie bine si se curata foarte bine pe urma
Dupa ce s-au racit si se
curata se pun intr-un vas apoi se face un sos (zeama)din otet,ulei de maline
,zahar -optional si sare si se amesteca bine dupa care se pune peste ardei
se lasa asa ,eventual taiati
daca doriti ardei pe mijloc sa patrunja mai bine zeama in ei
Este una dintre muraturile
mele preferate,sotului meu ii plac dar fara zahar,eu pun chiar o idee de zahar
Timp de preparare: sub 15
minute minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu