Tagliatelle cu
ficatei de pasare
Ingrediente:
1.
500 g
ficatei de pui
2.
300 g
tagliatelle
3.
* 2-3
rosii * 2-3 catei de usturoi
4.
2 lg
pasta de rosii
5.
*
sare * piper.
6.
1 lg de
busuioc proaspat tocat
7.
2-3 lg
ulei de masline
Mod de preparare:
Pastele, tagliatelle se
fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un
jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.
Ficatei de pui se spala, se
condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se
adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate. Rosiile se taie
cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa
cateva minute.
Se aseaza pastele pe o
farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat
tocat. Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu