Blogul meu

Blogul meu

marți, 18 martie 2014

Tagliatelle cu ficatei de pasare



Tagliatelle cu ficatei de pasare
Ingrediente:
1.      500 g ficatei de pui
2.      300 g tagliatelle
3.      * 2-3 rosii    * 2-3 catei de usturoi
4.      2 lg pasta de rosii
5.      * sare    * piper.
6.      1 lg de busuioc proaspat tocat
7.      2-3 lg ulei de masline
Mod de preparare:
Pastele, tagliatelle se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scot intr-o sita si se trec printr-un jet de apa in asa fel incat sa nu se raceasca.
Ficatei de pui se spala, se condimenteaza si se pune la fript intr-o tigaie cu 3-4 linguri de ulei. Se adauga usturoiul si se caleste 2-3 minute, apoi se scoate. Rosiile se taie cubulete si se adauda si ele peste ficatei impreuna cu pasta de tomate. Se lasa cateva minute.
Se aseaza pastele pe o farfurie si deasupra se pun ficatei de pui si sos. Se presara busuioc proaspat tocat. Poate o sa va placa si Tagliatelle cu vita si ciuperci, in sos de marar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu