Blogul meu

Blogul meu

marți, 4 martie 2014

Cartofi aurii


Cartofi aurii
Ingrediente:
1.      cartofi, functie de cati doriti sa faceti;
2.      putin ulei;
3.      pesmet;
4.      sare,
5.      piper,
6.      boia si alte condimente.
Preparare
Se pune o oala cu apa la fiert. Intre timp cartofii se curata si se taie felii mai groase. Cand apa incepe sa fiarba se pun cartofii in oala si se lasa maxim 10'.
Cuptorul trebuie incalzit la 200oC. Se pregateste o tava pentru cuptor (sau se pune hartie de copt pe fundul acesteia sau se unge cu ulei). Cartofii se scurg, se pun in tava, se stropesc cu f putin ulei de masline, se condimenteaza cu putin pesmet (pentru a fi mai crocanti) si cu sare, piper, boia si ce altceva mai doriti. Se dau la cuptor 30-40' la 200oC.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu