Cartofi aurii
Ingrediente:
1.
cartofi,
functie de cati doriti sa faceti;
2.
putin
ulei;
3.
pesmet;
4.
sare,
5.
piper,
6.
boia si
alte condimente.
Preparare
Se pune o oala cu apa la
fiert. Intre timp cartofii se curata si se taie felii mai groase. Cand apa
incepe sa fiarba se pun cartofii in oala si se lasa maxim 10'.
Cuptorul trebuie incalzit la
200oC. Se pregateste o tava pentru cuptor (sau se pune hartie de copt pe fundul
acesteia sau se unge cu ulei). Cartofii se scurg, se pun in tava, se stropesc
cu f putin ulei de masline, se condimenteaza cu putin pesmet (pentru a fi mai
crocanti) si cu sare, piper, boia si ce altceva mai doriti. Se dau la cuptor
30-40' la 200oC.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu