Blogul meu

Blogul meu

duminică, 23 februarie 2014

Pastai scazute cu usturoi

Pastai scazute cu usturoi
Ingrediente
1.      500 g pastai
2.      5 catei mari de usturoi
3.      1 linurita boia dulce
4.      patrunjel
5.      marar
6.      sare
7.      piper
8.      ulei
Mod de preparare
Pastaile se spala, se curata de capete si se rup in 2-3 bucati. Se taie 3 catei de usturoi. In uleiul incins se adauga usturoiul si se caleste.
Se adauga apoi pastaile si sa calesc inca 2-3 minute, amestecand des. Se acopera pastaile cu 2 cani de apa, se adauga condimentele si verdeturile tocate marunt.
Se pune capacul si se firbe la foc mediu pentru cca 25-30 minute. Se verifica sa fie fierte dupa acest timp si daca nu sunt gata se mai lasa la fiert cu capac. Se adauga restul de 2 catei de usturoi striviti si se fierbe inca 5 minute fara capac, sa scada sosul de pe pastai. Se servesc simplu cu paine prajita sau ca si garnitura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu